esp | eng | cat

Menu

COVID-19

Seguint les recomanacions de caràcter preventiu establertes per l'Organització Mundialde la Salut i les autoritats sanitàries per l'evolució de l'Covid-19, tots els centres 7Fun! (Alcalá, Barcelona, ​​Saragossa i Lisboa) romandran tancats temporalment com a acte de responsabilitat social i amb la ferma intenció de col·laborar d'una manera directa en la solució radical a el problema. Aquesta mesura excepcional té per objectiu garantir la salut i seguretat de tots, des 7Fun! volem transmetre el nostre més gran desig que tot torni a la normalitat com més aviat millor.

Entra
ASSALTA. DESTRUEIX. I REPETEIX!

Sol Raiders

La terra ha desaparegut… Les restes que queden d’humanitat viatgen per l’univers a la recerca de nous mons… i riqueses. Els alienígenes han abandonat Sol, una font de poder com cap altra. Si aconsegueixes Sol, ho tens fet. Forma el teu esquadró. Ràpid, el combat en equip us espera!

DESCOBREIX-NE MÉS
Outbreak

Origins

Un shooter d’última generació multinivell amb narració avançada, zombis ultrarrealistes (basats en la captura de moviment d’actors en viu) i una èpica batalla final. És el joc de zombis VR multijugador i d’acció lliure més avançat que mai s’ha creat!

DESCOBREIX-NE MÉS
POSSIBILITATS INFINITES

Singularity

Una base militar secreta ha quedat sumida en la foscor i el teu equip ha de resoldre la situació. No hi ha senyals de vida... almenys humana. Comença el viatge espacial, però... et conduiran les respostes a l’èxit?

DESCOBREIX-NE MÉS
Zombie

Survival

Atrapat enmig d’una apocalipsi zombi, has de defensar una fortificació, envoltat de caos, una autèntica carnisseria de morts vivents assedegats de sang.

DESCOBREIX-NE MÉS
MONS IMPOSSIBLES

Engineerium

Una de les nostres experiències més premiades en certàmens internacionals. Prepara’t per capgirar el món, amunt i avall, de costat... Viu una experiència apassionant amb una aventura que et farà qüestionar-te la pròpia realitat.

DESCOBREIX-NE MÉS

A LA RECERCA DE SOL

Forma el teu grup, controla el teu equip de combat i lluita en 3 escenaris futuristes replets de missions especials i reptes apassionants. Els que s’anotin més punts seran els guanyadors; els perdedors es convertiran en ferralla. Prepara’t per a la batalla!

JUGADORS 2-8
Mins.aprox 15
Edat 13
Valoració (Avg) 95%

JUGADOR VS JUGADOR

La primera experiència de competició cara a cara de Zero Latency. Dirigeix el teu equip de combat a través d’universos innovadors de ciència ficció i substitueix-lo ràpidament quan sigui destruït.

Controleu els vostres equips de batalla a la recerca de Sol i aconseguiu la glòria!

"Zero Latency’s Latest Free-Roam Experience Made Me A Believer In VR Esports"

- VRscout

Estàs llest per a un cara a cara?

Reserva

LLUITA PER TROBAR LA CURA

Un virus mortal ha creat hordes de zombis que estan envaint les ciutats. El teu equip necessita fer quelcom ja. Prepara’t per lliurar batalles èpiques en el camí per trobar la ciutat. Els morts caminen i una nova ordre ha sorgit de les cendres.

JUGADORS 1-8
Mins.aprox 30
Edat 13+
Valoració (Avg) 88%

LA FOSCOR T’ATRAPA

Els helicòpters són a l’aire, armes preparades. Enmig del caos hi ha un grup a l’ombra que sembla ser l’origen del brot; qui són?

Arma’t amb fusells d’assalt, escopetes, fusells de franctirador i aprofita les armes més poderoses per aconseguir complir la teva missió: trobar la cura.

"Zero Latency is the best, most captivating, immersive and present virtual reality experience that I have ever tried."

- Gizmodo

SERÀ TARD PER TROBAR LA CURA?

Reserva

ESTACIÓ FORA DE CONTROL

Entra en una experiència immersiva ambientada en una estació interestel·lar. Hauràs de lluitar contra robots, drons i canons, estratègicament col·locats als passadissos, ascensors i en un ambient sense gravetat. Les teves botes espacials et mantindran ferm al terra, però tindràs la sensació d’estar fora d’aquest món.

JUGADORS 1-8
Mins.aprox 30
Edat 13+
Valoració (Avg) 88%

NINGÚ NO ET SENTIRÀ CRIDAR

Causaràs estralls als teus enemics amb els 4 modes d’arma, tots prou poderosos perquè res s’interposi en el teu camí. Aprofita l’escut de força desplegable que et protegirà del foc enemic.

Recorda que treballant en equip podràs trobar les respostes que estaves cercant.

"This is what the future of gaming looks like."

- BGR

PREPARAT PER EVADIR-TE?

Reserva

SENSE ESCAPATÒRIA

Tens el que cal per sobreviure o seràs un més dels que s’enfonsen en situacions de pressió? És el moment de demostrar que tens la solució per resoldre aquesta apocalipsi zombi.

JUGADORS 1-8
Mins.aprox 15
Edat 13+
Valoració (Avg) 90%

ABRAÇA’T AL TERROR

Zombie Survival és una experiència de Realitat Virtual intensa i immersiva, pensada per provar les teves aptituds per sobreviure a l’apocalipsi zombi. Hauràs de treballar en equip per defensar-te de les onades de zombis, reconstruir les barreres de defensa i resistir fins que arribi l’ajuda.

En la teva missió, comptaràs amb un bon nombre d’armes destructives, com una escopeta retallada, un fusell de franctirador i la sorpresa final.

"When the first undead creature comes at you, they feel shockingly close - If you've ever wanted to hear grown men squeal, this is your chance."

- Mashable

ESTÀS PREPARAT PER ENFRONTAR-TE A LES HORDES DE ZOMBIS?

Reserva

UNA BOGERIA MENTAL

Evadir-se en un món imaginari, un viatge enrere en el temps, suspès sobre un oceà on la gravetat no funciona com pensaves. De fet, res és com esperaves: benvingut a un món que provarà la teva capacitat de coordinar ment i cos.

JUGADORS 1-8
Mins.aprox 15
Edat 13+
Valoració (Avg) 89%

DESAFIA LA GRAVETAT

Camina entre balenes voladores, mantes i aus extraordinàries... Connecta les plataformes i troba les claus per avançar en el joc. No ho aconseguiràs sol, treballa en equip i gaudeix d’una experiència única que et permetrà desafiar la gravetat com mai havies imaginat.

"This surreal multiple player experience is the world's most advanced, free-roaming virtual reality."

- Forbes

PREPARAT PER QÜESTIONAR-HO TOT?

Reserva
Close TripAdvisor Madrid
TripAdvisor Terrassa