esp | eng | cat

Menu
BENVINGUT AL FUTUR

Què esperar

Total de Jugadors: 50K+ Siguiente
LÍDERS EN FREE ROAM MULTIJUGADOR

REALITAT VIRTUAL

En un moment passes d’estar en el teu món a estar perdut en el nostre. Saps que és momentani i lluites amb la teva ment per evadir-te. El cor et batega, l’adrenalina flueix i t’esforces a recordar-te que no és real, però les sensacions sí que ho són. Un instant és l’únic que cal per veure’t envoltat d’una realitat que et paralitza la ment.

Zero Latency Players
Free-Roam VR

COM FUNCIONA?

La Realitat Virtual Free Roam et permet gaudir amb els teus amics d’experiències inimaginables. Et trasllada a l’interior del joc, on el cos és el controlador i la ment creu que és real. És una combinació única de tecnologia i programari, combinada amb altes dosis d’imaginació, que ens permet transportar-te a les últimes innovacions en experiències socials d’entreteniment. Els nostres mons estan sempre en expansió per garantir-te que cada visita sigui una experiència irrepetible.

ESPAI FÍSIC

A Gran Escala

Els nostres espais de joc són a gran escala, dissenyats per a 8 jugadors simultanis i, un cop que entres amb el teu equip, utilitzem innombrables recursos creatius per transformar l’espai i elevar-lo a escales èpiques. No en va podràs moure’t lliurement per l’espai de joc sense haver de preocupar-te d’on són les parets.

ON TROBAR-NOS
EQUIPAMENT

L’ARMA

Dissenyades i fabricades a la nostra factoria, les armes simulades estan dissenyades per garantir la màxima sensació d’immersió. Perfectament equilibrades quant a forma i pes, ajuden a convertir l’experiència en real.

EQUIPAMENT

Ulleres VR

Altera la teva realitat amb les nostres ulleres VR OSVR HDK2, amb resolució 2K que permeten mostrar-te gràfics d’alta qualitat que et faran qüestionar-te la realitat.

EQUIPAMENT

Els cascos

Els nostres auriculars Razer i el micròfon integrat et permeten experimentar sensacions ultrarrealistes, amb una alta qualitat de so i una perfecta via de comunicació entre els jugadors.

EQUIPAMENT

LA MOTXILLA

Inspirada en models desenvolupats per a usos militars, la nostra motxilla conté un potent PC Allienware, que et trasllada a la Realitat Virtual Free Roam.

ASSALTA. DESTRUEIX. I REPETEIX!

Sol Raiders

La terra ha desaparegut… Les restes que queden d’humanitat viatgen per l’univers a la recerca de nous mons… i riqueses. Els alienígenes han abandonat Sol, una font de poder com cap altra. Si aconsegueixes Sol, ho tens fet. Forma el teu esquadró. Ràpid, el combat en equip us espera!

DESCOBREIX-NE MÉS
Outbreak

Origins

Un shooter d’última generació multinivell amb narració avançada, zombis ultrarrealistes (basats en la captura de moviment d’actors en viu) i una èpica batalla final. És el joc de zombis VR multijugador i d’acció lliure més avançat que mai s’ha creat!

DESCOBREIX-NE MÉS
POSSIBILITATS INFINITES

Singularity

Una base militar secreta ha quedat sumida en la foscor i el teu equip ha de resoldre la situació. No hi ha senyals de vida... almenys humana. Comença el viatge espacial, però... et conduiran les respostes a l’èxit?

DESCOBREIX-NE MÉS
Zombie

Survival

Atrapat enmig d’una apocalipsi zombi, has de defensar una fortificació, envoltat de caos, una autèntica carnisseria de morts vivents assedegats de sang.

DESCOBREIX-NE MÉS
MONS IMPOSSIBLES

Engineerium

Una de les nostres experiències més premiades en certàmens internacionals. Prepara’t per capgirar el món, amunt i avall, de costat... Viu una experiència apassionant amb una aventura que et farà qüestionar-te la pròpia realitat.

DESCOBREIX-NE MÉS

FAQ

Fes clic aquí per trobar resposta a preguntes freqüents.

Close TripAdvisor Madrid
TripAdvisor Terrassa