esp | eng | cat

Menu

CONDICIONS GENERALS

Aquest document té la finalitat de regular els TERMES i CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ dels serveis de reserva en línia de Climbing Planet, S.L., amb domicili social a 33003 Oviedo, Calle Uria, 46 3º A, i CIF: B62250758.

La utilització d'aquests serveis suposarà l'acceptació plena i sense reserves, i la validesa de tots els Termes i/o Condicions Generals —que es consideraran incorporats automàticament al contracte que se subscrigui amb Climbing Planet S.L, sense que sigui necessari transcriure'ls—, recollits en la darrera versió actualitzada d'aquests Termes i/o Condicions Generals.

POLÍTICA DE CONTRACTACIÓ

En utilitzar el servei, l'usuari de reserva rebrà un correu electrònic de confirmació. Aquest correu serveix com a comprovant de la reserva.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Climbing Planet S.L no realitza devolucions en cap circumstància. Si us plau, contacta amb nosaltres si no estàs satisfet amb la teva compra i tractarem de resoldre el problema.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Tens fins a dues setmanes abans de la data per cancel·lar o canviar la data de la reserva. Les cancel·lacions s'abonaran al teu compte de Zero Latency com a crèdit per a utilitzar-les en una altra data.

No s'accepten cancel·lacions dins de les dues setmanes anteriors a la reserva. Si tens alguna incidència amb la reserva, contacta amb nosaltres i tractarem de resoldre el problema.

POLÍTICA DE PUNTUALITAT

Les sessions estan programades de manera contínua, per la qual cosa és fonamental complir l'horari de la sessió per participar en l'experiència. La sessió consta de diverses parts: registre, xerrada de seguretat, equipament i experiència RV. No es permetrà l'accés a l'experiència sense haver rebut les instruccions de seguretat.


Reserva Parcial – Si no has reservat la sessió completa (8 places), la sessió començarà encara que no hagin arribat tots els participants. Si arriben a temps de rebre les instruccions de seguretat, podran participar en l'experiència. En cas contrari, no podrem permetre'ls l'accés per raons de seguretat.


Reserva Total – Si has reservat la sessió completa i algun dels participants fa tard, tens dues opcions:

 1. Pots començar la sessió sense que hi siguin tots els membres. Si arriben a temps de rebre les instruccions de seguretat, podran participar en l'experiència. En cas contrari, no podrem permetre'ls l'accés per raons de seguretat.
 2. Pots esperar que tots siguin presents, però has de tenir en compte que el temps de l'experiència podrà reduir-se. El nostre personal farà tot el possible per agilitar els processos, però no es modificarà l'horari de finalització.

Si fas tard no rebràs cap reembossament o crèdit.

POLÍTICA DE SEGURETAT

Recomenem una altura mínima d´1,40 metros per poder jugar.

No es permetrà jugar a persones que estiguin sota la influència de l’alcohol o les drogues. No rebran cap reembossament o crèdit.

Has de ser capaç de moure’t lliurement sense assistència fent servir tot el cos. Les persones amb visió en un sol ull poden jugar.

Per raons de seguretat, l’experiència no pot desenvolupar-se si:

 • Pateixes epilèpsia en qualsevol grau.
 • Ets sord o pateixes una pèrdua greu d’audició.
 • Utilitzes cadira de rodes.

Les nostres experiències no estan recomanades si:

 • Pateixes alguna malaltia cardíaca.
 • Et trobes en un estat avançat d’embaràs.

CURA D'INFANTS

Els infants no poden deixar-se sense vigilància a la zona d'espera de Zero Latency.

L'equip de Zero Latency no és responsable de la seguretat i cura dels infants en aquesta zona.

Si no tens ningú que se'n pugui fer càrrec, no podràs accedir a l'experiència.

No rebràs cap reembossament o crèdit.

E-TIQUETS DE REGAL

 • Els e-tiquets de regal tenen una validesa de 12 mesos no ampliables des de la data de compra.
 • Els e-tiquets de regal s'envien per correu electrònic, però poden ser impresos i reenviats per aquest mateix mitjà.
 • Els codis dels e-tiquets de regal són únics, d'un sol ús i no transferibles un cop utilitzats.
 • Els e-tiquets de regal es redimeixen al web www.zerolatencyvr.com. En cas de saldos a favor, s'anotaran al compte de l'usuari.
 • Els e-tiquets de regal no poden ser bescanviats per diners en efectiu, venuts ni utilitzats per adquirir un altre tiquet regal.
 • Els e-tiquets de regal s'han de fer servir per a sessions de la localitat seleccionada en el moment de la compra.
Close TripAdvisor Madrid
TripAdvisor Terrassa